Ervaringen van cliënten

Relatietherapie Groningen - Relatietherapeut Josienna

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Relatietherapie Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Josienna heeft ons geweldig geholpen toen we het moeilijk hadden in onze relatie. Door haar liefdevolle en positieve begeleiding leerden we elkaars bedoelingen weer zien, waardoor we ons weer verbonden voelden. We zijn er zowel individueel als samen sterker door geworden. “
Relatietherapie Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Wij hebben contact opgenomen met Josienna omdat we er samen niet meer uitkwamen. Bij ons is sprake van een complexe situatie met name omdat er sprake is van een samengesteld gezin. Josienna heeft ons geholpen inzicht te krijgen in de problematiek met veel humor, vol liefde en af en toe zeer ontnuchterend.”
Relatietherapie Groningen – Josienna

5 / 5 sterren –
“Wij zijn erg blij en vooral dankbaar dat wij bij Josienna terecht zijn gekomen voor relatietherapie. Josienna heeft ons veel inzichten verschaft, die ook meteen toepasbaar waren. Ze voelt dingen heel goed aan, en weet echt tot de kern te komen. We hebben meerdere keren versteld gestaan hoe goed ze aanvoelt wat er werkelijk speelt. Wij voelen ons zeer op ons gemak bij Josienna en vinden haar een warme, vriendelijke en barmhartige dame. Kortom: Wij kunnen Josienna absoluut aanbevelen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Relatietherapie Groningen - Home

Relatietherapie Groningen

Ik ben Josienna, psycholoog en relatietherapeut.

In mijn praktijk Relatietherapie Groningen ontvang ik mensen met allerlei relatieproblemen voor individuele therapie en relatietherapie.

Relatietherapie Groningen >>


Relatietherapie Groningen Ervaringen van cliënten
Josienna heeft ons geweldig geholpen toen we het moeilijk hadden in onze relatie. ...
relatietherapie groningen Relatietherapie Groningen
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 3 reviews
Ik ben aangesloten bij:

batc
relatietherapie groningen Relatietherapie Groningen
Waterland 90
9734 BK Groningen
Route naar mijn praktijk
Top